Cursus Wat Is Data Mining volgen bij Eduvision

Published Dec 15, 20
5 min read

Hoe kun je Qlikview Training gebruikenEduvision

Loolaan 554 7315AG Apeldoorn
0880 444 222
Eduvision

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd. Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw.

De opleiding biedt een brede basis op het gebied van big data en bestaat uit zes modules: Je leert wat big data inhoudt en welke technologische ontwikkelingen geleid hebben tot de inzet van big data. De relevantie voor het bedrijfsleven wordt duidelijk aan de hand van een aantal trends en toepassingen.

Na afronding van deze module heb je inzicht in hoe big data vanuit business- en organisatieperspectief kan bijdragen aan de bedrijfsstrategie en de bedrijfsdoelstellingen. Ook weet je op hoofdlijnen hoe big data-projecten kunnen worden opgezet en begrijp je de impact van Big Data op het bedrijfsproces en de nieuwe rollen en functies die hierbij ontstaan.

een training van Big Data

De analysetechnieken van Big Data - FM.nl - Financieel Management, hét  platform in finance met praktijkinformatie, visie & trendsfinancieel-management.nlBig data analytics johan quistslideshare.net


Dit vakgebied is volop in beweging door de opkomst van ongestructureerde big data. Daarbij wordt gestreefd naar balans tussen de verkregen interne en externe data. In deze module leer je te werken met de terminologie, (modellering)technieken, tools en processen. Na afronding begrijp je de verhouding tussen traditionele Business Intelligence en ongestructureerde big data-analyse.

Zo kan uiteindelijk een betere strategische visie ontwikkeld worden. Daarnaast wordt in deze module ook gewerkt aan vaardigheid in de onderdelen Analyseren van data en Visualiseren van data in de hierbij behorende front-end tools. In deze module bestudeer je als eerste het NoSQL concept en Hadoop. Vervolgens doe je programmeervaardigheden op die je in staat stellen om met het Hadoop eco systeem te kunnen werken.

Using SPSS for Linear Regressionacademic.udayton.eduLineaire regressie Lineaire verbanden Data onderzoekenpassionned.nl


Je leert wat Machine learning inhoudt. Aan de hand van praktijkvoorbeelden maak je kennis met algoritmes, regressie en classificatie. Daarbij doe je uiteraard ook de noodzakelijke wiskundige basiskennis op. Daarnaast wordt Machine learning in deze module geplaatst in de context van de organisatie. Wanneer en hoe vaak voer je een Machine learning project uit? In deze module ligt het accent op Machine learning (ML)-programmeren.

opleiding Hoe Maak Je Een Prezi volgen bij Eduvision

Daarbij worden opdrachten uitgewerkt met behulp van R in een speciaal ingerichte online oefenomgeving. R is een open source programmeertaal om statistische gegevens en gegevensanalyse te managen. Je kunt bij de opdrachten gebruik maken van model datasets, maar het is ook mogelijk om datasets uit de eigen organisatie te gebruiken.

Zo word je vaardig in het managen en presenteren van big data projecten. Je werkt hiervoor met een eigen case. Daarbij doorloop je het gehele proces: van het bepalen en afbakenen van het te onderzoeken probleem tot en met het presenteren van het resultaat. In deze presentatie lever je het management de gewenste rapportages, een analyse van de gegevens en de hierbij behorende interpretatie en verdere inzet voor de (strategische) bedrijfsvoering.

Check out these related open workshops: Check out our related in-house workshops: Data Vault: een Datamodellering Aanpak voor Enterprise Data Warehousing (EDW) Data Vault modellering werd de afgelopen jaren . Vergeleken met andere aanpakken is Data Vault modellering een grote verandering - een nieuwe manier van denken over data warehousemodellering.

opleiding Prezi Presentatie volgen bij Eduvision

Het gaat daarmee verder dan een introductie: - samengebald in één dag. Omdat er veel te behandelen is, wordt de cursus aangevuld met een rijke verzameling aan exclusief achtergrondmateriaal. Dit materiaal is bedoeld om het leerproces te ondersteunen, zowel tijdens dit seminar als erna. Bovendien begint dit seminar om 13u30 in tegenstelling tot al onze klassieke 14-21u seminars, en het eindigt met een "bekwaamheidsproef" waarin uw begrip van Data Vault wordt getoetst - untiy.

Wat leert u in deze Data Vault Modellering cursus ? Deze cursus behandelt Data Vault modellering en bevat zowat theoretische als praktische (via groepsoefeningen) elementen om een gedegen begrip van de Data Vault modellering op te bouwen en te begrijpen hoe deze aanpak de doelen van het data warehouse ondersteunen.

Gedurende de dag wordt er afwisselend plenair cursus gegeven en aan cases en opdrachten gewerkt. De dag wordt afgesloten met een bekwaamheidsproef. Doelgroep De cursus is gericht op business intelligence en data warehousing professionals. Deze cursus is ideaal voor eenieder die kennis wil maken met Data Vault of op het punt staat om met Data Vault aan de slag te gaan en wil begrijpen wat Data Vault daadwerkelijk inhoudt.

een training van Docker Training

Maar omdat de Data Vault concepten sterk gerelateerd zijn aan de werking van de business, zullen ook deelnemers met een business perspectief profiteren van deze cursus. 13. webdesign cursus. 00u - 13. 30uRegistratie en verwelkoming van de deelnemers met koffie/thee en croissants + Netwerkopportuniteit 13. 30uInleiding tot Data Vault Wat is Data Vault ? Wanneer pas je het toe ? Wat zijn de verschillen met andere aanpakken (voor- en nadelen) ? Waarom hebben we Data Vault nodig ? Wat is de toegevoegde waarde ? 13.

15uHubs, Links en Satellieten De basis van Data Vault De "kleuren" van Data Vault De Backbone Vastleggen van historie Attributen Review van een Data Vault Model-voorbeeld 15. 15uWerkboek opdracht 1 Uitwerken Werkboekopdracht Discussie Q & A 15. 45uHub Thema's en het Core Business Concept Hub attributen en hun doel Identificeren en modelleren van business keys Kernconcepten versus abstractie Meervoudige sleutels Niet-unieke sleutels Omgaan met duplicaten 16.

00uWerkboek Opdracht 3 Uitwerken Werkboekopdracht Discussie Q & A 18. 15u - 19. 00uDinner Buffet en Netwerkopportuniteit 19. 00uGroepsopdracht Casus De groepen werken aan de opdracht op basis van een case. 19. 30uDiscussie Groepsopdracht Presenteren, review, analyse en bespreking van de groepsopdracht Q & A 20. webdesign cursus. 00uHet Proces van Modelleren en Uitrollen van het Data Vault EDW Businessgedreven modellering Toepassen van agile modelleringsmethodologie Laden van het EDW Ontwerpen en laden van data marts gevoed vanuit de Data Vault modellen Gedetailleerde architectonische dataverplaatsing in het nieuwe EDW De deelnemers maken een korte toets waarmee het geleerde wordt getoetst.

More from Overzicht, Webwinkel

Navigation

Home

Latest Posts

Tandarts Ridderkerk

Published Nov 26, 22
8 min read

Adidas Rugzakken Dames

Published Oct 06, 22
3 min read

Hoe Snel Kan Een Elektrische Fiets

Published Oct 01, 22
9 min read